Esenyurt'ta Yangın Son Dakika : Son Dakika Haberleri Esenyurt Ta Oto Doseme Dukkaninda Cikan Yangin Sonduruldu Cep Sayfam / Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın iş yerinde hasara neden oldu.

Esenyurt'ta Yangın Son Dakika : Son Dakika Haberleri Esenyurt Ta Oto Doseme Dukkaninda Cikan Yangin Sonduruldu Cep Sayfam / Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın iş yerinde hasara neden oldu.. Patlamaların duyulduğu bölgedeki tir'lar boşaltıldı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. 24.07.2021 24 tem 19:02 i̇tfaiye erleri, yangın çıkan binada dumandan etkilenen kedileri kurtardı İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın binayı tamamen sararken, depodan yer yer patlama sesleri de geliyor. İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın çıktı.

Son Dakika Esenyurt Ta Fabrika Yangini Son Dakika Haberleri
Son Dakika Esenyurt Ta Fabrika Yangini Son Dakika Haberleri from im.haberturk.com
Yangın binayı tamamen sararken, depodan yer yer patlama sesleri de geliyor. Esenyurt'ta bir lojistik deposunda yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt 'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. Esenyurt'ta bir lojistik deposunda yangın çıktı. İstanbul esenyurt 'ta meydana gelen lojistik merkezinde büyük bir yangın çıktı. Esenyurt 'ta bir iş yerinde çıkan yangın hasara neden oldu.

Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın çıktı (9) gelen son dakika haberlerine göre esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Patlamaların duyulduğu bölgedeki tir'lar boşaltıldı. Esenyurt belediye başkanı ali murat alatepe, zaman zaman patlamalarında duyulduğu yangında can kaybının olmadığını söyledi. Gökyüzünü kaplayan dumanlar çevre ilçelerden de görülürken, binayı tamamen saran yangından yer yer patlama sesleri geldi. Edinilen son dakika gelişmesine göre esenyurt'ta, 4 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangında, dumanların arasında kalan 3 yavru kediden 2'si yaralanırken, 1'i öldü. İstanbul valiliği, esenyurt'ta lojistik deposunda çıkan yangının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının. Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın çıktı (9) gelen son dakika haberlerine göre esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt 'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. 24.07.2021 24 tem 19:02 i̇tfaiye erleri, yangın çıkan binada dumandan etkilenen kedileri kurtardı Esenyurt 'ta bir iş yerinde çıkan yangın hasara neden oldu. Yangın 4 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alınırken, yangına tanık olan vatandaşların anlattıkları yaşanan felaketin vahametini gözler önüne serdi. Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir lojistik deposunda yangın çıktı.

Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın çıktı (9) gelen son dakika haberlerine göre esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt'ta 5 katlı binada korkutan yangın 21.05.2021 15:35 | son güncelleme: Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Vkiqsyxj1eqpym
Vkiqsyxj1eqpym from foto.sondakika.com
İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Edinilen son dakika gelişmesine göre esenyurt'ta, 4 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangında, dumanların arasında kalan 3 yavru kediden 2'si yaralanırken, 1'i öldü. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Benzer haberleri görmek için bizi facebook'da beğenin lütfen. Gökyüzünü kaplayan dumanlar çevre ilçelerden de görülürken, binayı tamamen saran yangından yer yer patlama sesleri geldi.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Gökyüzünü kaplayan dumanlar çevre ilçelerden de görülürken, binayı tamamen saran yangından yer yer patlama sesleri geldi. İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın çıktı. Yangın nedeniyle avcılar ve esenyurt ilçelerinde gökyüzü karardı google haberlere abone ol 06 ağustos 2021 13:01 son güncelleme: Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Esenyurt'ta bir lojistik deposunda yangın çıktı. Yoğun duman çevre ilçelerden göründü. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Bir son dakika haberine göre esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Esenyurt'ta bir lojistik deposunda yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı.

Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Alevlere müdahale sürüyor.son dakika haberi! Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle avcılar ve esenyurt ilçelerinde gökyüzü karardı google haberlere abone ol 06 ağustos 2021 13:01 son güncelleme:

Ugwnj6yje8cptm
Ugwnj6yje8cptm from i2.milimaj.com
İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat alatepe, zaman zaman patlamalarında duyulduğu yangında can kaybının olmadığını söyledi. Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.haber verilmesi üzerine olay yerine. Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. Yangın, saat 23.00 sıralarında esenyurt talatpaşa mahallesi'nde çıktı. Biri ormanı ateşe verdi bak 20:15 cumhurbaşkanı erdoğan, yangın bölgesindeki bakanlarla görüştü 20:06 trabzonspor, dorukhan'ın ardından emre mor'u da kadrosuna katıyor Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Yangın 4 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alınırken, yangına tanık olan vatandaşların anlattıkları yaşanan felaketin vahametini gözler önüne serdi.

Esenyurt'ta bir lojistik deposunda yangın çıktı. Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın çıktı (9) gelen son dakika haberlerine göre esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Gelen son dakika haberine göre; İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Edinilen son dakika gelişmesine göre esenyurt'ta, 4 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangında, dumanların arasında kalan 3 yavru kediden 2'si yaralanırken, 1'i öldü. Alınan bilgiye göre, örnek mahallesi 1372 sokak'taki tekstil atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Türkiye gündeminden son dakika haberleri, bugün yaşanan en son gelişmeler, siyaset. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt'ta yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı harabeye dönen depo drone ile havadan görüntülendi esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan. Esenyurt belediye başkanı ali murat alatepe, zaman zaman patlamalarında duyulduğu yangında can kaybının olmadığını söyledi.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code